fbpx
Joblinsen videoproduktion levende jobannonce

Rekruttering

Hjælp til rekruttering

Rekruttering

Rekruttering er nemmere sagt end gjort. Når der er en kollega, der skal på barsel, eller der er en, som skifter job, starter hele rekrutteringsmøllen. Og det er lige så tidskrævende hver eneste gang.

Ikke nok med at der skal læses en stak af ansøgninger igennem, men der skal også lægges timer i at udarbejde et fængende og indholdsrigt jobopslag. Hvordan kan du slippe for at bruge så meget tid på rekruttering? Og tilmed gøre din virksomhed mere synlig på de sociale medier?

Hvad koster rekruttering?

Rekruttering er aldrig gratis. Det gælder både, hvis du søger professionel hjælp til at varetage processen med at screene kandidater, eller du selv bruger tid på at udarbejde en jobannonce og gennemlæse ansøgninger.

Men hvordan kan du spare tid og penge på rekruttering? Det kan du ved at gribe din rekruttering an på en smart måde. Synliggør din virksomhed på de sociale medier, samtidig med at du når ud til kandidater, der matcher din virksomhed og den opslåede stilling.

Det perfekte match

Lige meget hvor udførlig en jobannonce på skrift er, kan det være svært for en potentiel ansøger at tyde de mange informationer, der står mellem linjerne. Hvordan er formalitetsniveauet i virksomheden? Skal jeg møde op i jakkesæt eller højhælede sko hver dag?

Med en levende jobannonce på film kan du udtrykke meget mere, end du kan med en traditionel annonce på skrift. Den person, der bliver filmet, udstråler naturligt meget med sin påklædning og sin mimik. Er der nemt til smil, eller hersker der en mere højtidelig stemning? Og er påklædningen formel eller afslappet?

Kom igang
Joblinsen er et kreativt rekrutteringsbureau, der gør arbejdsgivere og deres ledige stillinger attraktive overfor relevante kandidater. Vi gør det gennem markedsføring baseret på velproducerede film, der formidles via search og social media samt markedsføring på flow-tv.

SKRIV TIL OS OG VI ER STRAKS TILBAGE

    Film fanger flere
    Film Fylder mere