VIDEO EMPLOYER BRANDING – PRÆSENTATIONSVIDEO

PRÆSENTER DIN VIRKSOMHED PÅ VIDEO FOR NYE KANDIDATER

Corporate film – Profilfilm -eller Firma video. Firmapræsentation på video er i dag kendt under mange navne, men går ud på ét: at brande din virksomhed over for omverdenen i levende billeder. Når du promoverer din organisation på film, kan du fange din modtager og fremhæve din virksomhed med stor effekt.  Med en velproduceret profilfilm får I ikke bare mulighed for at stå stærkere på markedet – I får også mulighed for at fange flere af de rigtige kandidater.

Mangler du nye medarbejdere nu?

Coronakrisen har skabt massiv efterspørgsel efter kvalificeret arbejdskraft, og konkurrencen om de dygtige medarbejdere er stor. Står du derfor ligesom mange andre virksomheder og mangler nye og dygtige folk? En employer branding video har stor gennemslagskraft, og en flot og professionel virksomhedsfilm skaber stor synlighed. Men en ting er at have en lækker video, der tydeligt formidler jeres budskab. Noget andet er at sørge for, at den kommer ud og rent faktisk bliver set. Hos Joblinsen hjælper vi dig trygt gennem hele processen – fra planlægning til effektuering.

Vi er specialister i videomarkedsføring

Hos Joblinsen har vi mange års erfaring med videomarkedsføring inden for vidt forskellige brancher, og vi ved, hvad der virker. Vi har fx produceret employer branding videoer inden for transport og produktion samt for kommuner og regioner. Kontakt Joblinsen i dag og hør mere om mulighederne for en videopræsentation af din virksomhed eller organisation. Vi kan tilbyde en attraktiv pris på en skræddersyet præsentationsvideo af høj kvalitet. Ring, skriv eller udfyld kontaktformularen, hvis du ønsker at bestille en præsentationsfilm eller har spørgsmål til vores ydelser – så vender vi hurtigt tilbage!

Stå stærkere på et marked, hvor konkurrencen er hård

Med en velproduceret profilfilm kan interesserede på få minutter komme helt under huden på jer. Med en firmafilm kan I bruge jeres klokkeklare fortælling på tværs af medier og platforme.

En profilfilm er et redskab, I kan bruge til at give et klart indtryk af jeres værdier, kultur og stemning. Og når alle de budskaber kondenseres på en firmavideo, kan I sikre jer, at jeres opslag ikke drukner i alle de andre.

Med en videopræsentation kan I:

  • Vise et klart og positivt billede af, hvem I er
  • Give et retvisende indtryk af jeres arbejdsplads, kultur, værdier og stemning
  • Give potentielle kandidater et indtryk af, hvad de går ind til
  • Øge chancen for, at de rigtige siger ja tak til jobbet – og bliver I det efterfølgende
  • Få flere relevante henvendelser fra de kandidater, I krydser fingre for at få på krogen
  • Få en video, skabt til markedsføring, som I kan bruge igen og igen
  • Få jeres navn og logo ud til mange mennesker via strategisk markedsføring
  • Gøre jeres ledige stillinger attraktive overfor de helt rigtige kandidater
  • Opnå større eksponering overfor både potentielle kunder og potentielle medarbejdere

Det handler om at få jeres budskab ud over rampen

Film fanger flere – film fylder mere. Hvis man altså bruger sin profilfilm på den rigtige måde.

Vi oplever, at rigtig mange virksomheder netop ikke formår at bruge deres profilfilm i deres markedsføring, så det rent faktisk batter noget.

I stedet ligger deres profilvideo og roder rundt på en af de undersider på hjemmesiden, som man nærmest skal have et skattekort for at finde. Og det er en stor fejl – for det betyder, at de ikke opnår den potentielle rækkevidde, deres profilfilm kan og bør have.

Det vil vi hos Joblinsen gerne hjælpe jer med at undgå. Derfor er vi med jer fra start til slut, så I er garanteret resultater.

Kontakt os

Joblinsen er et kreativt rekrutteringsbureau, der gør arbejdsgivere og deres ledige stillinger attraktive overfor relevante kandidater. Vi gør det gennem markedsføring baseret på velproducerede film, der formidles via search og social media samt markedsføring på flow-tv.

Skriv til os og vi er straks tilbage

"*" indicates required fields

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Film fanger flere

Film fylder mere

Skriv til os

Ring til os