fbpx
Joblinsen videoproduktion levende jobannonce

Profilfilm & video employer branding

En profilfilm kan være løsningen på jeres rekrutteringsproblemer

Er det en udfordring for jer at få de rigtige fisk i nettet? Video employer branding er en effektiv metode. Uanset om I aktivt søger en ny medarbejder til staben eller ej, vil I på et tidspunkt skulle se jer om efter nyt talent. Har I en gang forsøgt at lave et jobopslag, ved I nok også, at der kan være langt mellem snapsene. Og så må man ty til andre midler. En employer branding video har stor gennemslagskraft.

Video employer branding viser, hvem I er

Flere og flere vælger at få produceret en profilfilm og employer branding videoer, der klart og tydeligt formidler jobbet, kollegerne, virksomheden og dens værdier. På den måde gør I det helt tydeligt, hvem I er, og hvad I står for.

Det betyder, at I kan fange flere af de rigtige, fordi potentielle kandidater får et helt klart billede af jeres virksomhed – fra dagligdag til værdier.

Stå stærkere på et marked, hvor konkurrencen er hård

Med en velproduceret profilfilm kan interesserede på få minutter komme helt under huden på jer, og I kan bruge jeres klokkeklare fortælling på tværs af medier og platforme.

En profilfilm er et redskab, I kan bruge til at give et klart indtryk af jeres værdier, kultur og stemning. Og når alle de budskaber kondenseres på video, kan I sikre jer, at jeres opslag ikke drukner i alle de andre.

Profilfilm kan være løsningen
Profilfilm

Med en profilfilm kan I

 • Vise et klart og positivt billede af, hvem I er
 • Give et retvisende indtryk af jeres arbejdsplads, kultur, værdier og stemning
 • Give potentielle kandidater et indtryk af, hvad de går ind til
 • Øge chancen for, at de rigtige siger ja tak til jobbet – og bliver I det efterfølgende
 • Få flere relevante henvendelser fra de kandidater, I krydser fingre for at få på krogen
 • Få en video, skabt til markedsføring, som I kan bruge igen og igen
 • Få jeres navn og logo ud til mange mennesker via strategisk markedsføring
 • Gøre jeres ledige stillinger attraktive overfor de helt rigtige kandidater
 • Opnå større eksponering overfor både potentielle kunder og potentielle medarbejdere

Med en velproduceret profilfilm får I ikke bare mulighed for at stå stærkere på markedet – I får også mulighed for at fange flere af de rigtige kandidater.

Men en ting er at have en lækker video, der tydeligt formidler jeres budskab. Noget andet er at sørge for, at den kommer ud og rent faktisk bliver set.

Det handler om at få jeres budskab ud over rampen

Film fanger flere – film fylder mere. Hvis man altså bruger sin profilfilm på den rigtige måde.

Vi oplever, at rigtig mange virksomheder netop ikke formår at bruge deres profilfilm i deres markedsføring, så det rent faktisk batter noget.

I stedet ligger deres profilvideo og roder rundt på en af de undersider på hjemmesiden, som man nærmest skal have et skattekort for at finde. Og det er en stor fejl – for det betyder, at de ikke opnår den potentielle rækkevidde, deres profilfilm kan og bør have.

Det vil vi hos Joblinsen gerne hjælpe jer med at undgå. Derfor er vi med jer fra start til slut, så I er garanteret resultater.

Kom igang
Joblinsen er et kreativt rekrutteringsbureau, der gør arbejdsgivere og deres ledige stillinger attraktive overfor relevante kandidater. Vi gør det gennem markedsføring baseret på velproducerede film, der formidles via search og social media samt markedsføring på flow-tv.

SKRIV TIL OS OG VI ER STRAKS TILBAGE

  Film fanger flere
  Film Fylder mere