fbpx
Joblinsen videoproduktion levende jobannonce

GLADE KUNDER

VORES GLADE KUNDER

  • Hvad siger IAT

    Hvad siger IAT

  • Hvad siger GlobeCom

    Hvad siger GlobeCom

Overlæge Ulf Hørlyk, Hospitalsenheden Horsens

»Vi valgte at annoncere med en video, fordi vi havde behov for et stærkt statement om, hvem vi er som afdeling og arbejdsplads. Her kan videomediet bare noget andet i forhold til profilering og branding. Det virker helt gammeldags at skulle rekruttere via printmediet. Der er ingen tvivl om, at vi vil gå video-vejen igen,« siger han og fortsætter: »Videoen er blevet set vildt mange gange. Og jeg blev sågar fornyeligt stoppet på gangen og fik at vide, at det var en god video, vi havde lavet. Det er fedt og har gjort rigtig meget for vores identitet i sygehuset.«

Peter Mortensen, Leder HR & Organisation, DGI

Nu er det levende budskab, der skal styrke DGI rekruttering. Joblinsen har guidet os til at lave de gode rekrutteringsvideoer og Joblinsen har hurtigt fundet DGI’s puls, hvad der er vores værdier, hvad der tæller i vores historie om den enkelte stilling. Jobvideoerne har været med til at give god ansøger respons, både grundet nyhedens interesse men også fordi der skabes levende kontakt til DGI som arbejdsgiver.

Oversygeplejerske Christine Dragsbæk Knudsen, Regionshospital Horsens

»Filmen skabte en enorm interesse for vores afdeling, det øgede kendskabsgraden i en grad, vi aldrig har fået ved tidligere jobopslag.  Det sjove var at vi fik mange skulderklap "godt gået" fra uventet kant« siger Christine D Knudsen.

Direktør Preben Kirkeby, Miralix A/S

”Den film var mange flere penge værd, end vi investerede i den”. ”Ingen andre steder, jeg kender til, vil vi kunne få vores navn og logo ud til så mange mennesker”, mener Direktør Preben Kirkeby.

Kom igang
Joblinsen er et kreativt rekrutteringsbureau, der gør arbejdsgivere og deres ledige stillinger attraktive overfor relevante kandidater. Vi gør det gennem markedsføring baseret på velproducerede film, der formidles via search og social media samt markedsføring på flow-tv.

SKRIV TIL OS OG VI ER STRAKS TILBAGE

    Film fanger flere
    Film Fylder mere