Eminente videoer til rekruttering

Kom godt i gang med en levende jobannonce

 

Joblinsen er en lille virksomhed, som skaber levende jobannoncer på film, i samarbejde med vores eksterne netværk/leverandører som filmfotografer – tekstforfattere – SoMe eksperter – trends og meget mere… Vores annoncerings kanaler er, verdens største medie, nemlig alle de kendte SoMe kanaler.. Vores mål er at skabe indhold til dig, der kommunikere dine styrker og hjælper dig med at finde de rigtige ansatte eller blive udtaget til jobsamtalen du ønsker. Vi har prøvet det før. Med vores mange års erfaring har vi opbygget kompetencerne til at kunne varetage jobannoncer for alle brancher.

Mange virksomheder har en ide om at videoer til rekruttering er en dyr affære, det behøver dog ikke at være sandt. Hos Joblinsen har vi skruet priserne helt i bund, vi er nemlig ikke et reklamebureau. Vi producerer effektiv video til rekruttering, video med hurtig indvirkning og klare kommunikative linjer.

Som rekrutteringsbureau er vi din vej til at formidle og rekruttere de rigtige medarbejdere ud fra præcis dine behov. Er du og din virksomhed ved at rekruttere? – Kontakt Joblinsen i dag og hør om dine muligheder.

Videopræsentation af CV

Film fylder mere, film fanger flere. Med et levende CV bliver du synliggjort og kan skille dig
ud fra mængden. Vi tilbyder et 4-dages kursus i “Levende CV” hvor vi giver dit et personligt
og professionelt video CV målrettet mod en fremtidig arbejdsgiver.

Her er nogle gode grunde til at vælge kurset “Levende CV”
● Vi, hos Joblinsen hjælper dig gennem hele processen.
● Vi forkorter din tid som jobsøgende.
● Du får et personligt CV der skiller sig ud.
● Du får et professionelt billede der matcher branchen.
● Du får konkrete værktøjer og træning i kropssprog og retorik.
Med en videopræsentation af dit CV, sammen med vores 4 dages kursus udruster vi dig til at
imødekomme din fremtidige arbejdsgiver professionelt og effektivt.

Hvordan præsenterer vi dit CV+

Med en videopræsentation af dit CV har du mulighed for at udtrykke dig gennem retorik og kropssprog. Det er vigtigt at du som ansøger præsenterer dig selv med troværdighed og personlighed og netop det hjælper vi hos Joblinsen med. Med en Videopræsentation af dit CV påvirker du din fremtidige arbejdsgiver på en helt anden måde end via de traditionelle, skrevne CV. Videoen udfærdiges med øje for hvilken branche og hvilket miljø der gør sig gældende for dit felt og dermed målretter vi allerede fra start hvilken type af arbejdsgiver der modtager det færdige produkt. Er du blevet nysgerrig på et levende CV, eller har du spørgsmål til processen? Så tøv ikke med at kontakte Joblisten. Vi sidder klar til at give dig den bedste videopræsentation af dit CV og hjælpe dig med jagten på drømmejobbet. Du kan nemt og hurtigt udfylde vores kontaktformular i bunden af denne side.

Hvem er vi?

Vi tilbyder videoproduktion i hele landet. Vi laver levende jobannoncer, som får din virksomhed ud over rampen og ind i bevidstheden hos modtageren.

Vi hjælper dig hele vejen

Mangler du en kreativ og professionel samarbejdspartner til video produktion af jobannoncer ? Så tag fat i Joblinsen, som står klar til at hjælpe dig med rekruttering på sociale medier og LinkedIn.

Vi skaber dit levende CV

Er du jobsøgende? Så skaber vi dit levende CV, der får dig til at brænde igennem med et personligt og professionelt udtryk. Vi tilbyder jobkurser, der klæder dig grundigt på til din egen videopræsentation. Du får et færdigt og fuldendt produkt og kan gøre dig synlig over for en fremtidig arbejdsgiver.

Jobannoncer og profilfilm

Skal du rekruttere nye medarbejdere? Som virksomhed får du hjælp til at kommunikere dit brand og budskab klart, retvisende og synligt. Vi varetager processen fra start til slut i tæt dialog og samarbejde.

Levende jobannoncer til hele landet.

Kom godt i gang med levende jobannoncer et CV, eller en lækker profilfilm.

LEVENDE REKRUTTERING

Sociale medier

De sociale medier er effektive værktøjer for formidling af jobannoncer, hvor indhold deles mellem kolleger, familier og venner. Undersøgelser viser, at filmindhold ses mere, deles hyppigere og får mere tid hos modtagerne end tekst og stillbilleder. Derfor hjælper Joblinsen ikke bare med produktion, men også med at markedsføre jeres film og jobs effektivt på de sociale medier. Så kolleger og netværk bliver til effektive ambassadører.

Ledige stillinger

Der er mangel på arbejdskraft i Danmark, og den klassiske jobannonce løser sjældent opgaven alene, når virksomheden vil sikre sig de bedste medarbejdere. Derfor vælger flere og flere at få produceret en film om jobbet , kollegerne og virksomheden hos Joblinsen. Det er en langt mere effektiv vej til at få varme, personlighed og positive forventninger formidlet til kommende medarbejder.

Når I søger medarbejdere, har I travlt . Derfor producerer Joblinsen hurtigt og effektivt – ofte inden for få dage fra indgået aftale. Vi tager os af planlægning, manuskript, optagelse, klipning og indrykning efter aftale, og vi holder jer tæt orienteret undervejs.

Om Bo Bonde Wulff

Bo Bonde Wulff er vores CEO og produktudvikler.

Han har fingeren på den daglige puls i Joblinsen, og sørger for at udvikle vores produkter, som han har helt inde under fingrene.

Han har et kreativt mindset og kan se vinkler i alting – og når han først går i gang, er han ikke til at stoppe.

Bo stiftede i 2016 Joblinsen.

Ring til mig

Skriv til mig

Kontakt os

Joblinsen er et kreativt rekrutteringsbureau, der gør arbejdsgivere og deres ledige stillinger attraktive overfor relevante kandidater. Vi gør det gennem markedsføring baseret på velproducerede film, der formidles via search og social media samt markedsføring på flow-tv.

Skriv til os og vi er straks tilbage

"*" indicates required fields

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Film fanger flere

Film fylder mere

Skriv til os

Ring til os