fbpx
Joblinsen videoproduktion levende jobannonce

HVEM ER VI

Vi hjælper dig hele veje

 

Levende rekruttering

Sociale medier

De sociale medier er effektive værktøjer for formidling af jobannoncer , hvor indhold deles mellem kolleger , familier og venner . Undersøgelserviser , at filmindhold ses mere, deles hyppigere og får mere t id hos modtagerne end tekst og stillbilleder . Derfor hjælper Joblinsen ikke bare med produktion, men også med at markedsføre jeres film og jobs effektivt på de sociale medier , så kolleger og netværk bliver til effektive ambassadører.

Ledige stillinger

Der er mangel på arbejdskraft i Danmark, og den klassiske jobannonce løser sjældent opgaven alene, når virksomheden vil sikre sig de bedste medarbejdere. Derfor vælger flere og flere at få produceret en film om jobbet , kollegerne og virksomheden hos Joblinsen. Det er en langt mere effektiv vej til at få varme, personlighed og positive forventninger formidlet til kommende medarbejder

Når I søger medarbejdere, har I travlt . Derfor producerer Joblinsen hurtigt og effektivt-ofte inden for få dage fra indgået aftale. Vi tager os af planlægning, manuskript , optagelse, klipning og indrykning efter aftale, og vi holder jer tæt orienteret undervejs.

lars jensen
lars-jensen
Om Lars Jensen

Lars er vores praktiske mand.

Har du allerede fået lavet en levende jobannonce, har du sikkert allerede mødt ham.

Han elsker at komme ud på besøg og høre mere om netop din virksomhed, samt hvordan han kan hjælpe dig med at fange dine næste kandidater.

Han har en ustoppelig nysgerrighed for at afprøve nye teknikker og vinkler.

 

Lars Jensen
Om Bonde Wulff

Bo Bonde Wulff er vores CEO og produktudvikler.

Han har fingeren på den daglige puls i Joblinsen, og sørger for at udvikle vores produkter, som han har helt inde under fingrene.

Han har et kreativt mind-set og kan se vinkler i alting – og når han først går i gang, er han ikke til at stoppe.

Bo stiftede i 2016 Joblinsen.

Bo Bonde Wulff
bonde wulff
bonde wulff
Kom igang
Joblinsen er et kreativt rekrutteringsbureau, der gør arbejdsgivere og deres ledige stillinger attraktive overfor relevante kandidater. Vi gør det gennem markedsføring baseret på velproducerede film, der formidles via search og social media samt markedsføring på flow-tv.

SKRIV TIL OS OG VI ER STRAKS TILBAGE

    Film fanger flere
    Film Fylder mere