VIDEOPRODUKTION AF LEVENDE JOBANNONCER I HELE DANMARK.

Kom godt i gang med en levende jobannonce

Hvem er vi?

Vi tilbyder videoproduktion i hele landet. Vi laver levende jobannoncer, som får din virksomhed ud over rampen og ind i bevidstheden hos modtageren.

Vi hjælper dig hele vejen

Mangler du en kreativ og professionel samarbejdspartner til video produktion af jobannoncer ? Så tag fat i Joblinsens, som står klar til at hjælpe dig med rekruttering på sociale medier og LinkedIn.

Vi skaber dit levende CV

Er du jobsøgende? Så skaber vi dit levende CV, der får dig til at brænde igennem med et personligt og professionelt udtryk. Vi tilbyder jobkurser, der klæder dig grundigt på til din egen videopræsentation. Du får et færdigt og fuldendt produkt og kan gøre dig synlig over for en fremtidig arbejdsgiver.

Jobannoncer og profilfilm

Skal du rekruttere nye medarbejdere? Som virksomhed får du hjælp til at kommunikere dit brand og budskab klart, retvisende og synligt. Vi varetager processen fra start til slut i tæt dialog og samarbejde.

Levende jobannoncer til hele landet.

Kom godt i gang med levende jobannoncer et CV, eller en lækker profilfilm.

LEVENDE REKRUTTERING

Sociale medier

De sociale medier er effektive værktøjer for formidling af jobannoncer, hvor indhold deles mellem kolleger, familier og venner. Undersøgelser viser, at filmindhold ses mere, deles hyppigere og får mere tid hos modtagerne end tekst og stillbilleder. Derfor hjælper Joblinsen ikke bare med produktion, men også med at markedsføre jeres film og jobs effektivt på de sociale medier. Så kolleger og netværk bliver til effektive ambassadører.

Ledige stillinger

Der er mangel på arbejdskraft i Danmark, og den klassiske jobannonce løser sjældent opgaven alene, når virksomheden vil sikre sig de bedste medarbejdere. Derfor vælger flere og flere at få produceret en film om jobbet , kollegerne og virksomheden hos Joblinsen. Det er en langt mere effektiv vej til at få varme, personlighed og positive forventninger formidlet til kommende medarbejder.

Når I søger medarbejdere, har I travlt . Derfor producerer Joblinsen hurtigt og effektivt – ofte inden for få dage fra indgået aftale. Vi tager os af planlægning, manuskript, optagelse, klipning og indrykning efter aftale, og vi holder jer tæt orienteret undervejs.

OM Bo Bonde Wulff

Bo Bonde Wulff er vores CEO og produktudvikler.

Han har fingeren på den daglige puls i Joblinsen, og sørger for at udvikle vores produkter, som han har helt inde under fingrene.

Han har et kreativt mindset og kan se vinkler i alting – og når han først går i gang, er han ikke til at stoppe.

Bo stiftede i 2016 Joblinsen.

Ring til mig Skriv til mig

Kontakt os

Joblinsen er et kreativt rekrutteringsbureau, der gør arbejdsgivere og deres ledige stillinger attraktive overfor relevante kandidater. Vi gør det gennem markedsføring baseret på velproducerede film, der formidles via search og social media samt markedsføring på flow-tv.

Skriv til os og vi er straks tilbage

"*" indicates required fields

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Film fanger flere

Film fylder mere

Skriv til os

Ring til os