fbpx
Joblinsen videoproduktion levende jobannonce

Et anderledes jobopslag, der skaber unik kendskabsgrad

Lav en anderledes jobannonce

Storytelling er altafgørende for at få de bedste kandidater. Vis hvem I er og vis, hvad I kan tilbyde en kommende kollega med et anderledes jobopslag. Kreativ rekruttering er lig med effektiv rekruttering.

Videomediet er oplagt, når det kommer til at skabe opmærksomhed omkring både virksomhed og stilling. Og det er oplagt at bruge videomediet til at dyrke en mere kreativ tilgang til rekruttering.

Bliv synlig i mængden af arbejdsgivere

Det er ikke altid lige let at få sit budskab til at batte med en klassisk annonce. Netop derfor er kreativ rekruttering lig med effektiv rekruttering. Vi hjælper jer hurtigt og professionelt gennem processen. Ring, skriv eller benyt kontaktformularen, hvis vi skal hjælpe jer med en anderledes jobannonce på film!

Vi hjælper dig med at trænge igennem blandt mængden af virksomheder, der søger dygtige medarbejdere. Så de rette kandidater sender en ansøgning i din retning.

Levende jobannoncer på film er en genial måde at søge efter dygtige og engagerede kandidater!

Kontakt en erfaren videoekspert

Joblinsen har stor erfaring med at hjælpe virksomheder,  kommuner og regioner med rekruttering via video. Det er helt essentielt, at I formår at formidle, hvem I er, hvordan jeres arbejdsplads er, og hvad jeres værdier og generelle kultur er.

Effektiv rekruttering

Større indblik i din virksomhed

“Vi mangler medarbejdere det er den meste brugte sætning her i 2022”

Det er ikke bare nemmere at nå ud til mange kandidater med en levende og anderledes jobannonce på film. Chancen for at finde ansøgere, der matcher din virksomhed, er også større. Et billede siger mere end tusind ord – og det samme gælder med en video.

 

De, der ser din film, får et indblik i din virksomhed på en anden måde end med skrevne ord. Kandidaterne ser dig, der taler, din påklædning og fornemmer formalitetsniveauet på en helt særlig måde.

 

Det levende aspekt i en jobannonce på film giver et særligt indblik i din virksomhed, som øger chancen for det perfekte match med en ansøger. Og det er jo i bund og grund meningen med enhver jobannonce, ikke?

Kom igang
Joblinsen er et kreativt rekrutteringsbureau, der gør arbejdsgivere og deres ledige stillinger attraktive overfor relevante kandidater. Vi gør det gennem markedsføring baseret på velproducerede film, der formidles via search og social media samt markedsføring på flow-tv.

SKRIV TIL OS OG VI ER STRAKS TILBAGE

    Film fanger flere
    Film Fylder mere