VIDEO CV – BLIV SYNLIG MED EN VIDEOANSØGNING

LEVENDE CV

Bliv synlig og skil dig ud med et video CV

Et 4-dages kursus i ”Levende CV” hos Joblinsen giver dig et personligt og professionelt video CV målrettet mod en fremtidig arbejdsgiver!

Med det færdige video CV skiller du dig som jobsøgende ud fra mængden ved at efterlade et personligt, levende og troværdigt indtryk. Du får et 4-dages kursus, hvor Joblinsen klarer hele processen! Vi giver dig undervisning i kropssprog og retorik, et konkret output med en professionel CV-film og en Facebook og LinkedIn workshop samt et professionelt foto.

4 gode grunde til at vælge kurset ”Levende CV”

Jobsøgeren sætter personlighed på sit CV og øger synligheden over for fremtidig arbejdsgiver.

Jobsøgeren forkorter vejen til jobbet med et levende og professionelt CV.

Joblinsen har Hands On fra start til slut.

Et koncept med et garanteret Output for den ledige.

RETORIK, KROPSSPROG OG FACEBOOK & LINKEDIN WORKSHOP

Undervisning i retorik og kropssprog sikrer, at dit CV også matcher stillingen. Som jobsansøger fremstår du ærlig, troværdigt og lader din personlighed skinne igennem. Kort sagt: Med en levende CV-film rammer du den fremtidige arbejdsgiver på en helt anden måde end gennem et skrevet CV. Vi optager naturligvis filmen i det miljø og den branche, som den enkelte søger job i, så den fremtidige arbejdsgiver allerede i filmen kan visualisere den jobsøgende i stillingen.

Med et levende CV hos Joblinsen skiller jobsøgeren sig ud fra mængden med en personlig og professionel CV-film. Vi hjælper dig med målrettet markedsføring på både Facebook og LinkedIn.

4 lærerige dage med et brugbart output

Alt dette får jobsøgeren med fire dages effektivt og målrettet kursus:

  • Synlighed over for potentielle arbejdsgivere, hvor jobsøgeren får mulighed for at vise sin personlighed frem i sit video CV.
  • Konkrete værktøjer af en uddannet skuespiller i kropssprog og retorik, så jobsøgeren bliver rustet til at få sit budskab frem foran kameraet.
  • En CV video + et professionelt foto, der matcher branchemiljøet, så en fremtidig virksomhed kan visualisere jobsøgeren i stillingen.
  • Undertekster og underlægningsmusik.
  • Facebook og LinkedIn workshop – en gennemgang af jobsøgerens profiler, segmenteret annonceopsætning og udsendelse + fif og fiduser til SoMe.
  • Undervisninger og materialer.

Kom hurtigt i spil til jobbet med et levende CV!

Joblinsen er et landsdækkende rekrutteringsbureau med base i Horsens, der har speciale i professionelle video CV’er og video branding. Vi har stor erfaring med at producere effektive og professionelle rekrutteringsvideoer og video CV’er for jobsøgere og markedsføre dem, så de skiller sig ud i mængden.

DOWNLOAD KONCEPTET HER

Levende CV Kropsprog – Det oversete salgsværktøj

Kontakt os

Joblinsen er et kreativt rekrutteringsbureau, der gør arbejdsgivere og deres ledige stillinger attraktive overfor relevante kandidater. Vi gør det gennem markedsføring baseret på velproducerede film, der formidles via search og social media samt markedsføring på flow-tv.

Skriv til os og vi er straks tilbage

"*" indicates required fields

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Film fanger flere

Film fylder mere

Skriv til os

Ring til os