fbpx
Joblinsen videoproduktion levende jobannonce

LEVENDE CV – Video CV eksempel

Levende CV

Giv den jobsøgende unik synlighed med et video CV

Et fire dages kursus i ”Levende CV” hos Joblinsen gør jeres jobsøgende i stand til med personlighed at målrette deres video CV mod en fremtidig arbejdsgiver.

Med det færdige video CV skiller den jobsøgende sig ud fra mængden ved at efterlade et personligt, levende og troværdigt indtryk ved den fremtidige arbejdsgiver. Et firedages kursus hvor Joblinsen klarer hele processen. Et kursus der giver den ledige et konkret output med en CV-film.

3 gode grunde til at I skal vælge kurset ”Levende CV”

LEVENDE CV • Jobsøgeren sætter personlighed på sit CV og øger synligheden over for fremtidig arbejdsgiver.

 • Jobsøgeren forkorter vejen til jobbet med et levende og professionelt CV.

 • Joblinsen har Hands On fra start til slut.

 • Et koncept med et garanteret Output for den ledige.

Levende CV

Undervisning i retorik og kropssprog sikrer, at jobsøgeren matcher sit CV med stillingen. Jobsøgeren fremstår troværdig og ærlig og lader sin personlighed skinne igennem. Kort sagt: Med en levende CV-film rammer ansøgeren den fremtidige arbejdsgiver på en helt anden måde end gennem et skrevet CV. Vi optager naturligvis filmen i det miljø og den branche, som den enkelte søger job i, så den fremtidige arbejdsgiver allerede i filmen kan visualisere den jobsøgende i stillingen.

Fire lærerige dage med et brugbart output

Med et levende CV hos Joblinsen skiller jobsøgeren sig ud fra mængden med en personlig og professionel CV-film. Vi hjælper jobsøgeren med målrettet markedsføring på Facebook og LinkedIn.

Alt dette får jobsøgeren med fire dages effektivt og målrettet kursus:

 • Synlighed over for potentielle arbejdsgivere, hvor jobsøgeren får mulighed for at vise sin personlighed frem i sit video CV.
 • Konkrete værktøjer af en uddannet skuespiller i kropssprog og retorik, så jobsøgeren bliver rustet til at få sit budskab frem foran kameraet.
 • En CV video + et professionelt foto, der matcher branchemiljøet, så en fremtidig virksomhed kan visualisere jobsøgeren i stillingen.
 • Undertekster og underlægningsmusik.
 • Facebook og LinkedIn workshop – en gennemgang af jobsøgerens profiler, segmenteret annonceopsætning og udsendelse + fif og fiduser til SoMe.
 • Undervisninger og materialer.

  Kom hurtigt i spil til jobbet med et levende CV!

  Joblinsen er et landsdækkende rekrutteringsbureau med base i Horsens, der har speciale i professionelle video CV’er og video branding. Vi har stor erfaring med at producere effektive og professionelle rekrutteringsvideoer og video CV’er for jobsøgere og markedsføre dem, så de skiller sig ud i mængden.

DOWNLOAD KONCEPTET HER

Kom igang
Joblinsen er et kreativt rekrutteringsbureau, der gør arbejdsgivere og deres ledige stillinger attraktive overfor relevante kandidater. Vi gør det gennem markedsføring baseret på velproducerede film, der formidles via search og social media samt markedsføring på flow-tv.

SKRIV TIL OS OG VI ER STRAKS TILBAGE

  Film fanger flere
  Film Fylder mere