Innovation og værdiskabende rekruttering med video

 • Kom ind i kampen
 • Innovation og værdiskabende rekruttering med video

  Mangler du nye medarbejdere i virksomheden? Har du vanskeligt ved at tiltrække de rigtige kandidater? Og har du i det hele taget svært ved at vise, hvor helt igennem fantastisk en arbejdsplads, du kan tilbyde? Så glem alt om at skrive en jobannonce nogensinde igen!

  Gør dine jobannoncer levende og fortællende, og fjern alle formaliteterne. Undersøgelser viser, at ét minuts film siger mere end 1,8 millioner ord. Så hvorfor spilde din tid med at skrive side og op side ned, når du kan servere knivskarpe budskaber på film og ikke mindst vise alle de gode kvaliteter, som netop din virksomhed kan byde på.

  Joblinsen

  Lad Joblinsen få dig i kandidaternes søgelys

  Hos Joblinsen er vi specialister i levende jobannoncer for virksomheder i alle størrelser. Vi griber dine jobopslag anderledes og innovativt an og skaber værdi for dine kandidater med lækre videoer, der kommer under huden.

  Vi er de eneste, der producerer levende jobannoncer på denne måde. Vi ved, at mange responderer bedre på film, da det er nemmere at fordøje og meget mere effektivt at skabe opmærksomhed med visuelle elementer. Vil du gerne skille dig ud og tiltrække de bedste kandidater? Så vis, at du tør at skille dig ud med noget personlighed og karakter, som kun din virksomhed er helt unik for.

  Personificering er en væsentlig faktor for ansøgere. Men det er svært at se på papir.

  Lad os komme på besøg og filme alle relevante værdier, du gerne vil have med i din præsentation, så du fremstår mere attraktiv og spændende end dine konkurrenter, der stadig er dinosaurer og søger på diverse jobportaler.

  Vær til stede på de rigtige kanaler

  Der er intet mindre end 3,5 millioner danskere på Facebook samt 1,7 millioner på LinkedIn.

  Glem derfor de konventionelle jobannoncer på portaler, og vær til stede, hvor dine kandidater er. Vi opererer udelukkende på sociale medier og sørger for, at du får din video i det rette format, så den er klart til upload og distribution.